Monochem_Logo
لوگو شرکت صنایع شیمیایی مونوکم

دی اکسید تیتانیوم چیست

دی اکسید تیتانیوم چیست

دی اکسید تیتانیوم چیست

دی اکسید تیتانیوم (Titanium Dioxide  Tio2) یک پودر سفید بدون بو و بی مزه و جاذب است.
دی اکسید تیتانیوم از ایلمنیت،روتیل یا تیتانیوم تولید می شود.دی اکسید تیتانیوم یکی از اولین موادی بود که در محصولات فناوری نانو استفاده شد

دی اکسید تیتانیوم (تیتان) 996 , 556 , 298 از محصولات قابل فروش صنایع شیمیایی مونوکم می باشد. جهت اطلاعات بیشتر  با شماره تلفن های شرکت تماس حاصل فرمایید

حلالیت دی اکسید تیتانیوم

دی اکسید تیتانیوم نامحلول در آب و حلالهای آلی است.
در 
اسید هیدروفلوریک و اسید سولفوریک غلیظ به آرامی حل می شود .

مشخصه های دی اکسید تیتانیوم

فرمول

Tio2

ظاهر

پودر جامد سفید

حلالیت در آب

   799.866g/mol گرم در مول

نقطه جوش

( 5.382°; 3,245 K) 2.972°C

کاربرد دی اکسید تیتانیوم

این محصول همچنین به عنوان یک عامل پراکنده کننده،لکه دار و سفید کننده در صنعت رنگ و پوشش استفاده می شود.در روکش های خودرو ،از این محصول به عنوان یک عامل پراکندگی با حداکثر حفظ براق و مقاومت استفاده می شود.

دی اکسید تیتانیوم خالص یک پودر خوب و سفید است که رنگدانه سفید و روشن را فراهم می کند.دی اکسید تیتانیوم یک قرن است که در طیف وسیعی از محصولات صنعتی و مصرفی از جمله رنگ،روکش، چسب،کاغذ،پلاستیک و لاستیک،جوهر چاپ،پارچه و منسوجات روکش دار ، و همچنین سرامیک،پوشش کف،مواد سقف،لوازم آرایشی استفاده می شود. ، خمیر دندان،صابون،عوامل تصفیه آب،داروها،رنگهای خوراکی،محصولات خودرو،کرم های ضد آفتاب و کاتالیزور.

کاربرد دی اکسید تیتانیوم

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

شکل دیگری که دی اکسید تیتانیوم در آن تولید می شود به عنوان یک محصول فوق ریز (نانومواد) است. این فرم زمانی انتخاب می شود که ویژگی های مختلف مانند شفافیت و حداکثر جذب اشعه ماوراء بنفش مانند کرم های ضد آفتاب آرایشی مورد نیاز است.

دسته بندی دی اکسید تیتانیوم بر اساس کاربرد

رنگها و روکشها : دی اکسید تیتانیوم باعث ایجاد شفافیت و دوام می شود،در حالی که به تضمین طول عمر رنگ و محافظت از سطح رنگ شده کمک می کند

پلاستیک، چسب و لاستیک : دی اکسید تیتانیوم می تواند به حداقل رساندن شکنندگی ، محو شدن و ترک خوردگی که در پلاستیک ها و سایر مواد در نتیجه قرار گرفتن در معرض نور رخ می دهد ، کمک کند 

لوازم آرایشی : دی اکسید تیتانیوم رنگدانه ای که در برخی از لوازم آرایشی برای پنهان کردن لکه ها و روشن شدن پوست استفاده می شود. دی اکسید تیتانیوم اجازه می دهد تا از پوششهای نازک تری از مواد آرایشی برای همان اثر دلخواه استفاده کنید.

کاغذ : دی اکسید تیتانیوم برای پوشاندن کاغذ استفاده می شود و آن را سفیدتر،روشن تر و مات تر می کند.

مواد و ترکیبات تماس با غذا : شفافیت نور مرئی و فرابنفش که توسط دی اکسید تیتانیوم ارائه می شود،مواد غذایی،نوشیدنی ها،مکمل ها و داروها را از تخریب زودرس محافظت می کند و طول عمر محصول را افزایش می دهد.کلاسهای خاصی از دی اکسید تیتانیوم رنگدانه با درجه خلوص بالا نیز در قرص های دارویی،پوشش کپسول و به عنوان یک تزئین تزئینی در برخی غذاها استفاده می شود

سهم بازار جهانی دی اکسید تیتانیوم

اندازه بازار جهانی دی اکسید تیتانیوم در سال 2020 به 16.98 میلیارد دلار برآورد شده است و انتظار می رود با نرخ رشد مرکب سالانه (CAGR) 8.3٪ از سال 2021 تا 2028 رشد کند

آسیا و اقیانوسیه بزرگترین بازار منطقه ای بود و سهم درآمدی بیش از 41 درصد در سال 2020 به خود اختصاص داد
 کشورهایی همچون چین،هند و کشورهای جنوب شرقی آسیا انگیزه تقاضا برای رنگ و روکش در منطقه،که به نوبه خود انتظار می رود تقاضای محصول را افزایش دهد.

اروپا به دلیل تقاضای بالای محصولات رنگ و روکش و صنایع آرایشی دومین سهم بزرگ درآمد را در سال 2020 در اختیار داشت. کشورهایی مانند آلمان ، ایتالیا ، فرانسه و انگلستان از جمله تولیدکنندگان اصلی خودرو بودند و بنابراین تقاضای قابل توجهی را برای محصولات در بخش رنگ و روکش ایجاد کرده اند.

سهم بازار جهانی دی اکسید تیتانیوم

بیش از 57 درصد از سهم دی اکسید تیتانیوم بخش رنگها و روکشها بازار را به خود اختصاص داده است که درآمد جهانی را در سال 2020 به خود اختصاص داده است

انتظار می رود این روند در دوره پیش بینی نیز ادامه یابد. پیش بینی می شود این بخش با CAGR ثابت از 2021 تا 2028 رشد کند. رشد قابل توجه در بخش ساختمان و خودرو ، به ویژه در مناطق در حال توسعه ، تقاضای محصول را در صنعت رنگ و پوشش در چند سال گذشته افزایش داده است.

آیا دی اکسید تیتانیوم بی خطر است

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) ایمنی رنگدانه دی اکسید تیتانیوم را به عنوان یک افزودنی رنگی در مواد غذایی،دارویی و لوازم آرایشی و به عنوان عنصری در محصولات ضد آفتاب ارزیابی کرده است و همچنین FDA دستورالعملی مبنی بر استفاده ایمن از رنگدانه دی اکسید تیتانیوم به عنوان یک رنگ خوراکی صادر کرده و اعلام کرده است که دی اکسید تیتانیوم ممکن است با خیال راحت در لوازم آرایشی،از جمله لوازم آرایشی که برای استفاده در اطراف چشم استفاده می شود،استفاده شود.

استنشاق گرد و غبار ممکن است باعث مشکلات تنفسی شود

بر اساس مطالعات روی موش هایی که این ماده را استنشاق کرده اند،دی اکسید تیتانیوم توسط آژانس بین المللی تحقیقات سرطان به عنوان گروه سرطان زای گروه B طبقه بندی شده است که به عنوان “سرطان زای احتمالی برای انسان” شناخته می شود.

لینک کوتاه مقاله

link.monochem.ir/mabk9

امتیاز شما

میانگین امتیازات ۵ از ۵

ارسال نظر

ایمیل شما محفوظ خواهد ماند

مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم